84studios

OVER ONS

Lessen

84Studios is de breakdance school van Groningen en de enige in zijn vorm in het Noorden van Nederland. De 84studios is de thuisbasis van de 84posse - de beste breakdance crew van het Noorden. Wij geven breakdancelessen, workshops en bieden open trainingen. Daarnaast zijn we (inter)nationaal actief in de scene. Hierdoor zijn we on top of our game, zodat jij dit ook kan worden!

84studios is de place to be voor alle (aspirant) bboys in de de noordelijke provincies.
Hier vind je meer info over ons, maar beter kom je gewoon langs voor een gratis proefles!

ONZE MISSIE

84Studios is een initiatief van de 84posse om Breakdance in het Noorden naar een hoger niveau te tillen! De posse zelf is al jaren een bekende naam in de scene, met gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring. Al deze kennis en kunde is nu gebundeld onder 1 dak met ruimte voor allerlei extra Breaking en Hiphop gerelateerde activiteiten => 84Studios - Breaking School & Culture

Meer info

ONZE AANPAK

We bieden lessen en open trainingen aan. Tijdens de lessen leer je de foundation van de dans. Omdat het een ingewikkelde dans is die veel training vraagt, hebben we ook open trainingen. Hier kun je samen met de 84posse verder werken aan je skills. Daarnaast zijn we altijd bezig met evenementen en jams.. zowel het bezoeken als het organiseren ervan.

Meer info

ONZE METHODES

Naast lessen en activiteiten in de 84Studios zelf, verspreiden we onze knowledge middels cultuureducatie programma's. In pop-up workshops en energizers maak je kennis met de dans. In de trajecten werk je in meerdere sessies gezamenlijk naar een showcase toe. Daarnaast bieden we ook maatwerk en thema gerichte trajecten.

Meer info
samenwerkingspartners 84studios
samenwerkingspartners 84studios
samenwerkingspartners 84studios
samenwerkingspartners 84studios
samenwerkingspartners 84studios