Workshop overzicht

Actuele aanbod 2022-2023

Hieronder vind je een korte beschrijving van alle workshops die we aanbieden. Indien je op zoek bent naar meerdere workshops of een cursus, kijk dan eens op de pagina trajecten of neem contact op.

Breakdance Workshop

Breakdance is een dynamische dansstijl. Je kan Breakdance herkennen van spectaculaire moves zoals de headspin, backspin en windmills. Een deel van de les bestaat uit een choreo, maar ook eigen creativiteit en inzet komen aan bod tijdens het leren van nieuwe moves.

Streetdance Workshop

Je wordt meegenomen door een workshopleider die helemaal thuis is in Hip Hop en die precies weet wat er voor nodig is om een performance neer te zetten. Je leert een choreografie met moves als the running man, the dougie, cabbage patch en andere. Op populaire muziek laat jij zien wat je in huis hebt!

Graffiti Workshop

Maak kennis met deze artistieke Graffiti workshop waarbij je een eigen kunstwerk ontwerpt en meeneemt! Je leert de juiste technieken van Graffiti door ervaren specialisten. In deze workshop hebben de leerlingen alle artistieke vrijheid om hun eigen ideeën te realiseren op canvas!

Stencil Art Workshop

Maak je eigen sjabloon en gebruikt spraypaint om deze in te kleuren. De workshopleider is een kunstenaar en inspireert de leerling om aan de slag te gaan met het maken van een eigen sjabloon. Dit kan alles zijn, van letters tot objecten tot portretten en/ of fantasiefiguren.

Popping Workshop

Leer bewegen als een robot! Popping draait om het controleren van je lichaam, het aan en ontspannen van je spieren en is daarom een leuke uitdaging!

Locking Workshop

Ken jij de Jazz Split, Scoo B Doo, Knee Drop of de Stop & Go al?! In de Locking workshop worden al deze onderdelen ruimschoots behandeld! Maak je klaar voor een feestje, want bij deze dansstijl kun je niet stil blijven zitten.

Klassenmural

Hoe vet is het om in de gangen of in een lokaal van de school een kunstwerk te hebben hangen dat gemaakt is door leerlingen/studenten?! Onze ervaren workshopbegeleider ontwerpt en schetst het kunstwerk op het betreffende oppervlak. De deelnemers kunnen direct beginnen aan de invulling van het kunstwerk onder begeleiding van de expert. De deelnemers kunnen gestuurd worden in hun associatie; bijvoorbeeld gerelateerd aan het thema van de projectweek waar deze workshop onderdeel van zou kunnen zijn.

Freerunning Workshop

Je leert om je creatief door een ruimte heen te bewegen die gevuld is met “obstakels” in de workshop Freerunning. Bij freerunning zien we deze obstakels als hulpmiddelen die worden gebruikt om op creatieve en acrobatische manier snel door de ruimte heen te gaan.

Skateboard Workshop

Iedereen kent het fenomeen skateboarden. Maar wist je dat er een hele filosofie achter schuil gaat. Maak kennis met deze uitdagende sport op een leuke en veilige manier. Helmen inbegrepen!

Striptekenen Workshop

Leer hoe je jezelf kan omtoveren tot een stripfiguur! Daarnaast wordt je uitgedaagd om van alle daagse situaties een stip te maken. Eerst krijg je uiteraard de basistechnieken en wat handige tips en tricks om mee aan de slag te gaan. Wie weet maak jij straks je eigen boekje.

Planet Art Workshop

In de workshop Planet Art, maak jij jouw eigen planetenstelsel met de kleuren die jij wilt! Jouw wereld in de ruimte. De workshopleider leert jou de technieken om planeten en sterren te maken met behulp van spuitbussen.

BMX Workshop

Wheelies, stops en barspins. In de BMX workshop maak je kennis met de basisprincipes van het BMX. Stap uit je comfortzone en leer een hele nieuwe manier van fietsen.

Tricking Workshop

Tricking is een sport die kicks, flips en twists combineert. Veelal geïnspireerd door Martial Arts waardoor het ook veel overeenkomsten heeft met vechtsporten. Tricking draait om de ultieme lichaamscontrole, want wie zichzelf in de lucht kan controleren kan elke salto leren!

Mocht je interesse hebben in 1 of meer van de workshops, vul dan bovenstaand formulier in. Mochten er specifieke wensen zijn, of overige zaken die je niet in het formulier kwijt kan, stuur dan een mail naar educatie@84studios.nl.